fbpx

Zin in een Badass vrijgezellenfeest?

Wil jij nu ook eens een leuk en origineel vrijgezellenfeestje organiseren? Dan ben je bij Badass2go aan het juiste adres! Want bij ons kun je voor een groep van maximaal 6 personen een leuke tour boeken!

zin in een badass vrijgezellenfeest

Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt best veel kijken. Het is niet altijd even makkelijk om wat origineels te bedenken. Je wil graag voor ieder wat wils. Daarnaast ook iets wat echt een “ wauw” factor oproept. Onze stoere Badass scooters zijn echte eyecatchers. Ze vallen echt op. Ze zijn daarom echt geschikt voor het organiseren van een vrijgezellenfeestje, vrienden of vriendinnen weekend. Bij mannen roept de e-choppper het ultieme “harley gevoel” op. Vrouwen vinden het een “vet chill ding!”

Interactive Game

Wist je dat we een speciale interactive game aan het ontwikkelen zijn voor vrijgezellenfeesten? Deze game die je speelt via je mobiele telefoon, bevat verschillende vragen, opdrachten en puzzels. Deze game kun je spelen met diverse spelers. Aan het einde kun je zien wie er bovenaan staat!

Wat handig is om te weten; al onze e-choppers zijn standaard voorzien van een USB aansluiting. Je hoeft dus nooit met een lege telefoon te zitten! Wel moet je zelf even een USB kabeltje meenemen.

Alles draait om jouw Badass beleving.

Wij zijn in staat een geheel Badass arrangement voor jou samen te stellen. Dit zodat jullie geheel onbezorgd kunnen genieten van de vrijgezellendag. Wij werken samen met diverse partners zodat het een onvergetelijke dag wordt! Vraag naar de mogelijkheden.

Aandachtspunten

Het gebruik van verdovende middelen als alcohol en drugs zijn tijdens jouw Badass ride niet toegestaan.

Voordat jouw Badass beleving los barst vragen we een borg van 50 euro per geboekte scooter. Na afloop ontvang je de borg geheel terug. Mits er natuurlijk geen gebreken aan de scooter zijn. 

Een voorwaarde om gebruik te maken van onze e-choppers is dat iedereen in het bezit is van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voordat de activiteit van start gaat.

Maak hier die reservering