fbpx

Het ultieme gevoel van vrijheid op jouw Original Badass e-chopper!

Heb je ze al gespot? Die stoere robuuste e-choppers met dat unieke design? Deze stoere duurzame milieubewuste e-choppers. Met onze e-choppers cruise je heerlijk geruisloos door de Onlanden of rond het Paterswoldsemeer. Lekker gemoedelijk ga  je zitten op het brede zadel en het hoge stuur voor je. Je ervaart die Badass beleving en het ultieme gevoel van vrijheid. Dat is wat de Original Badass e-chopper bij jouw teweeg brengt.

Het ultieme gevoel van vrijheid op jouw Original Badass e-chopper!

Ervaar het gevoel van vrijheid

Stel je eens voor wat het bij jou oproept als je lekker ontspannen geruisloos aan het cruisen bent. Dat je de zon op je gezicht voelt en de wind door je haren wappert? Je de bochten geruisloos aan elkaar rijgt. Doordat de e-chopper niet harder dan 25 km per uur rijdt heb je alle tijd om lekker te genieten van de natuur om je heen. Doordat de e-chopper geruisloos is heb je de mogelijkheid om tussendoor lekker met elkaar te kletsen tijden de rit.E-chopper rijden is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met een geldig brommer- auto- of motorcertificaat.

Wanneer je die robuuste e-chopper bij ons huur krijg je bij ons uiteraard uitgebreide (veiligheids)instructie.

Wist je dat onze scooters heel erg op de bekende harley davidson lijken?

Onze stoere e-choppers kan je huren voor een tocht van 3 uur of voor de gehele dag. Een dagje op pad met de echopper is een leuk dagje uit. Uiteraard is de prijs inclusief WA verzekering.

Aandachtspunten

Het gebruik van verdovende middelen als alcohol en drugs zijn tijdens jouw Badass ride niet toegestaan.

Voordat jouw Badass beleving los barst vragen we een borg van 50 euro per geboekte scooter. Na afloop ontvang je de borg geheel terug. Mits er natuurlijk geen gebreken aan de scooter zijn. 

Een voorwaarde om gebruik te maken van onze e-choppers is dat iedereen in het bezit is van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voordat de activiteit van start gaat.

 

BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!