BADASS CHOPPER GAME

HET MEISJE VAN YDE

WIE HEEFT HET MEISJE VAN YDE VERMOORD?

SPEEL NU HET MEISJE VAN YDE CHOPPER GAME

Ervaar deze unieke belevenis

Lukt het jullie binnen 105 minuten de code te kraken? Dit mysterieuze uitje is een spannende race tegen de klok op onze E-Choppers! Uitgangspunt van dit uitje komt van het populaire concept Escaperoom.

De tijd loopt… Lukt het jullie, door het oplossen van vele raadsels, puzzels en opdrachten die je onderweg tegenkomt kan je de code te kraken? Om zo het mysterie op te lossen en de rust te laten wederkeren in dit gebied.

Samen met jouw team ga je van start met de uitdaging om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk opdrachten en raadsels op te lossen en daarmee als snelste team weer bij de finish uit te komen met zoveel mogelijk punten! Denk jij dat het jullie lukt binnen 105 minuten? Het E-chopper ‘het meisje van YDE’ event is een leuke, actieve activiteit in de buitenlucht!

 

Het verhaal…

De geest van het meisje van Yde is terug, tenminste dat wordt gezegd.. De geest van het veenlijkje, bekend van de opgraving in 1897 door Hendrik Barkhof en Willem Emmens, is, op onverklaarbare wijze weer tot leven gekomen of is ze misschien ergens voor teruggekomen?

Maar waarvoor? Zou de mythe welke al decennialang de ronde gaat, werkelijkheid zijn? Volgens deze mythe heeft de geest van het meisje nooit zijn weg naar de geesteswereld kunnen vinden. Lange tijd werd er niks vernomen van haar maar de laatste tijd schijnen er blauwe cirkels in de omgeving te zijn waargenomen.

Deze cirkels worden soms zichtbaar en zouden wel eens de sleutel kunnen zijn tot het ontrafelen van dit mysterie.. Gaat het jullie lukken om dit mysterie op te lossen door binnen 105 minuten het codewoord te vinden en op tijd het eindpunt te halen?

het meisje van yde speel je in eeldemeisje van yde mysterie eelde

Wat ga je doen

Met behulp van de E-Chopper zal je langs diverse punten cruisen. Bij elk punt zal je vragen moeten beantwoorden en raadsels moeten oplossen. Daarnaast zitten in de bijgeleverde tas een aantal pittige Escape Game puzzels welke opgelost moeten worden binnen de tijd.

Zo is er voor ieder wat wils. Stel je team samen en help het meisje van Yde om het  mysterie op te lossen.

 

Wat is inclusief

  • 1,5 uur spelplezier
  • Cruisen op een E-Chopper
  • Vette fysieke Escape Game puzzels
  • Super leuke vragen en raadsels

Reserveren

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Leave this field blank
Op welke dag wil je gaan cruisen?