fbpx

Het leukste uitje in jouw omgeving!

Wat zul je nu eens precies gaan doen? Daarnaast zijn er momenteel ook nog zoveel regels waar je rekening mee zult moeten houden. Wat kun je nu precies gaan doen? Wat leuk is? Wat verantwoord is? Wij hebben het antwoord voor je!  Want hoe Badass is het om lekker in de omgeving van Eelde, Paterswolde, Roden en Haren rond te toeren op jouw Badass e-chopper. Want deze -chopper geeft jouw het ultieme gevoel van vrijheid en is een echt eyecatcher!

Het leukste uitje in jouw omgeving

 

Ben je er ook zo zat van?

We zitten al zo lang thuis. Ben jij er ook zo zat van? Wij wel in ieder geval. We kunnen ons goed voorstellen dat dit voor jou niet anders is.  Geleidelijk aan mogen we al steeds meer. Gelukkig maar. Vooral nu het mooie weer eraan komt en we weer lekker naar buiten kunnen.

Een Badass belevenis

We kunnen en mogen steeds meer. Om niet te blijven hangen in wat we allemaal nog niet kunnen en mogen, richt je aandacht op wat wel allemaal kan en mag! Daarom hebben we een overzicht gemaakt van activiteiten die je juist nu allemaal kunt doen.

  • Maak een mooie tocht bij jou in de omgeving
  • Ga lekker het water op en huur een sloep
  • Haal je fiets uit de schuur en ga lekker op pad
  • Boek jouw Badass belevenis op onze stoere e-chopper 😉
  • Bezoek een openbaar speelterrein met de kids
  • Ga samen met jouw sportmaatje het hardlopen weer oppakken

Als je de activiteiten hierboven allemaal op een rijtje zet heb je ze waarschijnlijk allemaal al gedaan of afgestreept. Maar ook die Badass belevenis? Het is toch super vet als jij lekker een dagje als een Badass rider met je haar wapperend in de wind het ultieme gevoel van vrijheid ZELF kunt ervaren, juist in deze tijd? Ga voor die Badass belevenis met onze unieke Original Badass e-chopper! Uiteraard met in acht houding van de corona maatregelen.

Bij Badass2go hebben we een aantal regels. Onze betalingen en boekingen gaan allemaal via ons boekingssysteem. Daarnaast zorgen we dat jouw e-chopper startklaar met sleutel voor je klaar staat bij aankomst. Na afloop maken van jouw ride krijgen al onze e-choppers weer een grondige schoonmaakbeurt. Jij boekt jouw e-chopper altijd inclusief verzekering. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw interactive game bij te boeken. Dit zodat jij allerlei leuke vragen en weetjes krijgt over de omgeving waar jouw route langs gaat. Op deze manier heb je een leuke herinnering aan jouw Badass ride.

Aandachtspunten

Het gebruik van verdovende middelen als alcohol en drugs zijn tijdens jouw Badass ride niet toegestaan.

Voordat jouw Badass beleving los barst vragen we een borg van 50 euro per geboekte scooter. Na afloop ontvang je de borg geheel terug. Mits er natuurlijk geen gebreken aan de scooter zijn. 

Een voorwaarde om gebruik te maken van onze e-choppers is dat iedereen in het bezit is van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voordat de activiteit van start gaat.

BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!