fbpx

Geef een Badass beleving cadeau!

Wil je een origineel en stoer cadeau geven? maar heb je geen inspiratie? Dan geef je iemand een Badass beleving cadeau!

geef een badass kadobon cadeau

Het stoerste cadeau wat je kan bedenken

Een toffe herinnering. Dat is iets wat altijd blijft hangen. Iets waar je met veel plezier aan terugdenkt. Natuurlijk is die nieuwe televisie die je jezelf cadeau had gedaan of hebt gekregen ook super. Maar een cadeau die jij een hele mooie ervaring geeft, dat is iets wat je nooit meer vergeet. Wat op verjaardagen als leuke verhalen nog vaak terugkomt. Daar kan niets tegenop? Iets waar je nog tijden over praat of als je er aan terug denkt er weer een lach op je gezicht verschijnt. Dat is iets wat je iemand graag cadeau doet!

Wat zal ik diegene nu eens geven?

Soms ken je iemand niet zo goed. Weet je  misschien niet iets wat diegene echt leuk vindt of aanspreekt. Vaak kies je dan sneller voor een algemene cadeaubon of een tijdschriftenbon. Misschien een groot bos bloemen? Maar verras iemand eens met een unieke bon. Iets wat iemand zeer waarschijnlijk nog niet kent en wat een onvergetelijke indruk op iemand zal maken.

Een Badass surprise bon

Onze Badass surprise bon biedt dan echt uitkomst. Onze Badass surprise bon komt in vorm van een cadeaukaart met een vouchercode. Deze kan eenvoudig  bij ons bestellen en afrekenen via ons boeking systeem.

Onze vouchercode zal in een stoere badass verpakking jouw kant op komen.  Degene die jij gelukkig maakt met onze Badass surprise bon kan dan zelf een boeking maken via ons boekingssysteem en bij het invullen van zijn of haar gegevens de vouchercode invullen.

Wat belangrijk is om even rekening mee houden is dat het heen aantal dagen duurt voordat je de voucherbon ontvangen hebt. Heb je de bon a la minute nodig, neem dan even contact met ons op, dan kijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen!

Vraag hier je Cadeaukaart aan

 

Leave this field blank